zondag 18 juli 2010

The social network (Facebook, the movie)Het kon niet uitblijven: een film over Facebook is op komst. Losjes gebaseerd op de autobiografie van de Facebook oprichters: The Accidental Billionaires. Het krankzinnige verhaal van twee nerds die per ongeluk de grootste sociale netwerksite ter wereld oprichten.

Columbia Pictures heeft een tweede teaser trailer vrijgegeven van The Social Network, de nieuwe film van regisseur David Fincher.Met een fijne bewerking van Creep van Radiohead. Klik hier als je de hele bewerking van dat nummer wilt horen.

Dit najaar verschijnt deze avondvullende film over Facebook.
Kan je zo lang niet wachten? Niet avondvullend (slechts 20 minuten), maar wel behoorlijk maf en grappig, is de korte film Facebook: the movie van David Lehre Productions.De film The social network gaat 28 oktober 2010 in Nederland in première. Wil je een ouderwets avondje zonder sociale media wordt je er ook al mee geconfronteerd in de bioscoop....

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Tja, die Dinge können manchmal wirklich simpel erscheinen! Danke ;-)

Anoniem zei

Dag Jan,

Wat een leuke blog heb je, dat is toch geen prutswerk?
Vriendelijke groet,

Margriet van Eck Poppe

Kaldenbach zei

@Margriet dank voor je compliment!
De ondertitel is het gevolg van een prachtig college van Andre Wierdsma over veranderkunde, co-creatie en tijdelijk werkbare overeenkomsten dat afgesloten werd met de relativerende opmerking 'ach, het is gewoon een beetje prutsen'.

Anoniem zei

I don’t bookmark sites but i will bookmark this! LOL!

cheap clomid