vrijdag 16 maart 2007

Hectisch, onrustig en stressvol

Wij achten het raadzaam hectische, onrustige en stressvolle situaties te voorkomen.

Met deze zin eindigt een voorstel van de begeleidingsgroep automatisering en zelfbediening. Deze groep heeft zich in de afgelopen periode verdiept in het traject dat Bibliotheek Alkmaar dit jaar gaat doorlopen: een nieuw automatiseringssysteem en de invoer van zelfbediening in alle vestigingen. Met grote betrokkenheid is de groep aan de slag gegeen en zijn collega-bibliotheken bezocht en gebeld en is over het onderwerp gelezen en gesproken. Dat heeft geleid tot het advies aan het MT om de invoering van zelfbediening en de overstap naar een nieuw automatiseringssysteem te scheiden.

Tal van houtsnijdende argumenten worden hiervoor genoemd door de groep, dus het besluit om voor de zomer het een te doen en na de zomer het andere was niet meer dan logisch :)
Hulde voor de werkzaamheden en het advies van de werkgroep.

Grappig (?) dat als uitsmijter (ik neem tenminste aan dat dat zo is bedoeld) dan bovenstaand advies wordt gegeven. We willen toch zo graag onverwachte situaties voorkomen en in de hand houden. En misschien zijn we ook wel bang dat we iets niet kunnen?

Hierop zou ik het volgende willen zeggen: Beste medewerkers van de begeleidingsgroep, beste collega's in de bibliotheek:
Het wordt HECTISCH... Het wordt ONRUSTIG... En het wordt STRESSVOL!!!
Maar...DON'T STRESS... YOU CAN DO IT!!!

3 opmerkingen:

ria zei

Hallo Jan

Ik had je blog nog niet eerder ontdekt. Leuk!

Ria Smith
librarylingo.web-log.nl

Jan * zei

Het wordt een Janboel in blogosphere:-) Succes met de onrust. Onrust wordt de enige zekerheid in de komende jaren!

Kal zei

@Ria en @Jan. Das even schrikken als je ziet dat er reacties zijn op je blog! Er moet nog wel het een ander gesleuteld worden, maar er zijn goeie voorbeelden genoeg!